21 листопада - День Гідності та Свободи

21 листопада - День Гідності та Свободи
Posted on 20th November, 2022 by admin

День гідності та свободи

  Гідність -це вміння бути чесним та безкорисним,що допомагає вчинити правильно,навіть якщо для цього доведеться боротися з особистими емоціями.

У ліцеї по всіх класах пройшли виховні години.Учні  переглянули презентацію та хвилиною мовчання вшанували пам'ять  патріотів(серед них і наш земляк-  Кириченко Андрій),які постали на захист демократичних цінностей,прав і свобод людини,громадянина,національних інтересів України...





 

День Гідності Та Свободи — Свято В Україні, Що Святкується Щороку 21 Листопада На Честь Початку Двох Революцій: Помаранчевої Революції (Початок 22 Листопада 2004 Року) Та Революції Гідності (Акція Студентів Та Громадських Активістів Розпочалася 21 Листопада 2013 Року). Є Наступником Свята Дня Свободи, Що Святкувалося 22 Листопада На Честь Помаранчевої Революції У 2005—2011 Роках, Поки Не Було Скасоване Указом Президента Віктора Януковича. 13 Листопада 2014 Року Президент України Петро Порошенко Підписав Указ, Згідно З Яким В Україні 21 Листопада Святкується День Гідності Та Свободи.



Встановлене «З Метою Утвердження В Україні Ідеалів Свободи І Демократії, Збереження Та Донесення До Сучасного І Майбутніх Поколінь Об'єктивної Інформації Про Доленосні Події В Україні Початку XXI Століття, А Також Віддання Належної Шани Патріотизму Й Мужності Громадян, Які Восени 2004 Року Та У Листопаді 2013 Року — Лютому 2014 Року Постали На Захист Демократичних Цінностей, Прав І Свобод Людини І Громадянина, Національних Інтересів Нашої Держави Та Її Європейського Вибору…» Згідно З Указом Президента України Петра Порошенка № 872/2014 «Про День Гідності Та Свободи» Від 13 Листопада 2014 Року.