ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ…
Posted on 24th February, 2024 by admin

Ніщо так не об’єднує людей, як біда. Сьогодні вона на всіх одна… Війна. Наш народ переживає найтрагічніші сторінки своєї історії. Серце крається від жалю за всіх загиблих у цій кривавій та лютій війні. Болить душа за мужніх Героїв, які віддають найцінніше – своє життя.


   Справжні патріоти своєї Батьківщини, колишні випускники Охоченської школи ВОЛОБУЄВ ГРИГОРІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ та КИРИЧЕНКО АНДРІЙ ВАСИЛЬОВИЧ не змогли спокійно всидіти вдома, коли  росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну. Чоловіки не вагаючись мужньо стали на захист Батьківщини.


     Ціною свого життя вони здійснили найбільший подвиг справжнього чоловіка - віддали своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні їх імена будуть вписані в історію нашої громади, нашого села та України, як воїнів – ГЕРОЇВ. 


     Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про мужніх захисників стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав наших захисників, ГРИГОРІЯ та АНДРІЯ, любив і шанував. Сумуємо разом із Вами, пишаємося, низько схиляємо голови в скорботі!


Спи спокійно, Солдате.
Добра, світла пам’ять про тебе і вдячність за твій подвиг
назавжди  залишаться в наших серцях.
Вічна пам’ять захисникам України!
Ніколи не забудемо…
Герої не вмирають! Героям слава!